Живот
2. March 2017 - 14:42

Била качена на грбот на момчето на карневал, но кога го спуштила погледот видела ужас

Кога оваа несреќна девојка планирала да оди на карневал во Рио со момчето, сигурно на памет не и паднало дека ќе се врати сама, а уште помалку дека ќе стане Интернет сензација. Токму тоа и се случило. 

Среде гужва, лудило и забава, таа се качила на грбот на своето момче. Момчето од друга страна, не престанало да пие, и ете се случило тоа што се случило - човекот толку се напил што забоавил ека девојката му е на грб и се фрлил во акција додека неговата девојка ја гледала целата ситуација. 

Повеќето тука ги интересира една работа - сите претпоставуваме дека следело бурно раскинување, но не интересира која била нејзината прва реакција на оваа глетка. Што мислите вие?