Живот
7. September 2015 - 9:46

Би го пробале ли овој рецепт? - Банани обвиткани во сланина

Сте слушнале за секаква храно, и на сите ни се омелени бананите и сланината. Но дека може да се испече на скара банана обвиткана во сланина сигурно не сте слушнале.
Конечно имате прилика да пробате нешто едноставно а неверојатно вкусно, банани обвиткани во сланина испечени на скара.
Погледнете го рецептот на видеото: