Македонија
25. November 2016 - 10:34

Без вода високите зони од Аеродром, Лисиче и Кисела Вода

Поради санирање на уличен дефект Ф- 400 мм на Булевар Србија (до игралиштето на Цементара Усје), денеска без вода ќе бидат корисниците на високата зона од населбите Аеродром, Лисиче и Кисела Вода.

Од ЈП Водовод и Канализација соопштуваат дека прекинот во водоснабдувањето ќе биде до санирање на дефектот.