Македонија
8. October 2019 - 12:03

Без вода корисниците од населба Трнодол

 – Без вода денеска од 09:30 часот ќе бидат корисниците од населбата Трнодол во Општина Карпош.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради уличниот дефект на улицата „Кнез Трпимимир