Македонија
27. October 2015 - 17:55

Без вода дел од Центар

Без вода утре од 9:30 часот ќе останат корисниците од улиците „Мајаковски“, „Дане Крапчев“ и „Црвена Вода“ во општина Центар.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради давање водоводен приклучок од Ф-80мм на улицата „Мајаковски“ бр.31, а без вода корисниците ќе останат до завршување на приклучокот.