Македонија
5. April 2020 - 9:00

Без струја утре дел од Карпош

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат потрошувачите на улицата „Наум Евро“ од бр. 2 до бр. 14.  во Општина Карпош.

Прекинот во снадбувањето според известување од ЕВН ќе трае од 08:30 до 11:00 часот.