Џет-Сет
8. November 2017 - 10:40

Без грам срам: Сораја во емисија се појави со голи гради, сите занемеа ФОТО+18

Старлетата очигледно е целосно задовола od својот изглед, па голите гради ги покажа пред сите во емисија. 
 
Сораја веќе подолго време има изјавено дека нема проблем да се разголи, и дека во целост е задоволна со својот изглед. 
 
Така во емисијата Амиџи шоу се појави во необична комбинација, каде од едната страна од корсетот и се надѕира градата. 
 
Останатите гости во емисијата се труделе тоа да не им изгледа чудно, но сите погледи биле насочени кон едно.