Живот
24. August 2015 - 19:22

Бескрајно неодолив - Дали сте виделе помал коњ од овој?

Во моментот кога е снимено ова видео имал само три дена но толку многу енергија што е за неверување. Бескрајно неодолив, веројатно нема љубител на животни кој не би сакал да го чува.