Живот
13. August 2017 - 11:29

Бебе родено со неверојатно многу коса, за неколку дена оваа приказна го обиколи светот

Двојка од Британија, очекувале бебе па кога отишле на ултразвук им било кажано дека ќе имаат бебе со многу коса, но не очекувале вакво нешто.

Имено кога тие биле на ултразвук докторот отпрвин бил збунет но отпосле сфатил за што се работи.

-Каде и да тргнеме со неа, секогаш добиваме коментари за нејзината коса, но за мене таа е накубавото бебе на светот- вели нејзината мајка Наташа

Погледнете го ова преслатко бебенце: