Живот
29. August 2016 - 19:35

Базен од кој скоро невозможно да излезете жив - Погледнете што им се случи на овие момци

Доколку сте зависник од адреналин ова место е иделано за вас. Местото кое го викаат „базен на смртта“ се наоѓа на Хаваите и е доста страшен. Ако скокнете во него, големи се шансите таму и да останете.
 
Се наоѓа на Кип на водопади и се смета за најопасен базен виден некогаш. Локалците велат дека пливањето во него е или скок на животот или скок кој ќе ве чини живот.
 
Три момци скокнаа и пробаа да се забавуваат меѓутоа не поминаа најдобро.