Џет-Сет
18. January 2018 - 11:53

Бара утеха во алкохолот: Дарко Лазиќ се повеќе време минува во кафеани!

Откако се појави приказната дека Ана Севиќ и Дарко Лазиќ ставиле точка на бракот се поголем е интересот на медиумите и јавноста за секој чекор на доскорешните партнери.

Дарко се повеќе време минува во кафеани. Некогаш настапува, а некогаш тагата ја лечи со алкохол со пријателите. Токму тие ги споделуваат на социјалните мрежи фотографиите со него.

Во негово друштво се најде и непозната црнка. Се фотографирала со Дарко, прегрнувајќи го. Се чини дека Дарко уживал во дрштвото на оваа девојка, која судејќи според фотографиите, исто така е пејачка.

Ана за тоа време е со ќерката Лорена. Додека таа се дистанцираше од јавноста, Дарко ужива во забавите, па нема сомнеж дека неговите постапки ќе ја изнервираат неговата поранешна жена.