Живот
10. August 2016 - 13:14

Банкнота од 50 евра може да ве направи богати, ако го има овој сериски број

Банкнотата од 50 евра верувале или не, некогаш не вреди само толку. Имено, некои банкноти може да достигнат и 10 пати поголема цена на Интернет, а причината за тоа е серискиот број на нивниот горен десен агол.

Колекционерите ширум светот лицитираат и се подготвени за една ретка банкнота да платат многу повеќе. Серискиот број на банкнотата одредува дали колекционерите ќе бидат подготвени за неа да понудат и до 10 пати поголема вредност.

50-evra

Еве како да проверите колку тие вредат: На Ибеј, на пример побарајте банкнота со број 777. Всушност, бараат различни бројки, како на пример, 000 или 666. Може да ви се случи изненадување кое ќе ви го разубави денот.

jkkj

Следниот пат кога при рака ќе ви дојде една од нив, внимателно погледајте. Можеби ќе станете богати.