Балкан
5. October 2016 - 9:14

Балканот не престанува да се тресе: Утринава многу земјотреси

Балканот и понатаму не престанува да се тресе. Утрово се регистрирани неколку земјотреси во Турција, и тоа со интензитет од 3,0 степени, 2,4, 2,2, 2,1, 2,0, 2,3, 2,4. 

Исто така, земјотрес ја стресе и Грција од 3,6 степени.

Земјотрес ја стресе и Албанија со интензитет од 2,6 степени.