Свет
12. October 2018 - 14:00

Австралија во шок по морничавата смрт: Ренџерка стоела во вода, ловела и се смеела со семејството, никој не видел дека до неа имало крокодил

На одалечено подраче од Северна Австралија крокодил нападна и одвлечка ренџерка која стоела во вода и ловела риба. 
 
Полицијата соопштила дека нејзиниот тело е пронајдено.
 
Додека таа ловела, семејството било на брегот, но никој во тој момент не го видел крокодилот кој и се доближил и ја нападнал. Еден од членовите на смејството слушнал плисок, а кога погледнал  видел само бранови во водата.
 
- Телото на жената и крокодилот се пронајдени километар од местото на нападот, се наведува во соопштението на тамошната полиција.