Македонија
28. September 2021 - 21:40

Арсовски: Ќе го направиме Вардар пловен од Ѓорче Петров до Лисиче

Кандидатот за градоначлник на Скопје од Комунистичката партија на Македонија – Титови сили, Горан Арсовски во вечерашната дебата на ТВ 24 рече дека доколку тој стане градоначалник на Скопје, ќе го направи Вардар пловен.

- Ќе го направиме Вардар пловен од Ѓорче Петров до Лисиче и на граѓаните ќе им понудиме бродски транспорт, рече Арсовски.