Македонија
29. April 2020 - 14:38

Арсовски: Истрагата и фитнес центарот потврдија дека снимката со Мицкоски од теретаната е стара

СДСМ фалсификаторска сеуште не се извини за ширењето лажни вести кое што го прави изминатиот период.

Истрагата на МВР покажа дека снимката со која манипулира СДСМ фалсификаторска датира од пред повеќе од половина година, а истото тоа го потврдија и до фитнес центарот за кој што станува збор. Свесно лажеа и свесно ја манипулираа македонската јавност со една единствена цел за прибирање на ситни политички поени и дефокус од реалната ситуација која што ни се случува

Наместо СДСМ фалсификаторска да ја пушта свесно да се бламира јавно Славјанка Петровска и да продолжува да лаже како што и наредил нејзиниот шеф Зоран Заев за да им го испере срамот, треба да земат уште веднаш да им се извинат на граѓаните што ги лажеа за снимката која што ја пуштија во јавноста.

На лагата и се кратки нозете. Граѓаните веќе гледаат кој ги лаже и манипулира. Штом лажат за една ваква снимка, замислете како лажат за грабежот што и го направија на Република Македонија изминатиот мандат.

Прво, најмалку што може да направи во моментот СДСМ фалсификаторска е да се извини на јавноста и на граѓаните и да си го собере срамот, иако таква партија со такви луѓе нема никаков срам. Да имаа срам, одамна ќе беа пензионирани политичари.

Второ, какви структури на СДСМ фалсификаторска го следат Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и дали тој и неговото семејство се предмет и цел на следење од структури на СДСМ фалсификаторска кои што се закана за нивната безбедност?

Ова е класичен хибриден режим во кој граѓаните се предмет на тортура од страна на власта на СДСМ фалсификаторска и Зоран Заев. Одговорност за ова мора да има и ќе има. Бараме одговорност за сите инволвирани и бараме кривична одговорност за сторителите на ова.

СДСМ фалсификаторска е непресушен извор на лажни вести за собирање ситни политички поени. Нема ден, а да нема по нова лага што произлегува од нивната кујна . СДСМ фалсификаторска е синоним за лажни вести во Република Македонија .

Извинување е најмалку што можат да направат во моментов. Но, граѓаните веќе ја проценија каква фалсфикаторската партија и политика водат СДСМ и верувајте дека граѓаните ќе ги казнат на изборите кога и да се случат.