Македонија
23. January 2017 - 12:47

Апел за помош на Трајан Целески кој боледува од мозочен тумoр

Потребна е итна парична помош за младиот Охриѓанец Трајан Целески-Тачо кој боледува од мозочен тумoр и е потребна итна операција во Италија. Апел од неговите пријатели и блиските до цела Македонија да се соберат средствата што побрзо. Тачо кон крајот на идната недела мора да замине во Италија на оперативен зафат.

Донации за Тачо можат да се уплатат на сметката во TRAJAN CELESKI НЛБ Тутунска Банка 210-5016638144-71.

За донации од странство потребни се следните податоци: