Македонија
19. May 2022 - 10:01

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Исчезнат е Никола Николовски

Исчезнато е лице Никола Николовски, 32 години од с.Буково, Битолско во Петок, на 13ти Мај, 2022 во 13:30 час.

Никола излегол со неговата кола Форд Фиеста, сина со регистарски таблици BT 852 DK (подолу слика) да ја поправи гумата на колата и повеќе не се вратил дома.

Никола е висок околу 185 cm и тежок 85 kg. Облечен е во црни тренерки, патики и црна маичка на кратки ракави со светло зелени траки. Инаку станува збор за високо образован и многу интелегентен човек, но во исто време многу мирен и интровертен, повлечен во себе. Никола не бил скаран со никој. Семејството бара помош од секој што ќе виде или слушне нешто. 

Ве молиме до колку имате било какви информации, јавете се на следниве броеви 075 674 699 (Биле) или 075 660 576 (Донче).