Македонија
21. February 2020 - 10:51

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: 9-годишната Љупка боледува од церебрална парализа и епилепсија

9-годишната Љупка боледува од церебрална парализа и епилепсија која е проследена со многу чести епилептични напади. 

За нејзиното лекување во Турција потребни се 6.645 евра, сума која нејзините родители не се во можност да ја платат. Ги замолуваат сите луѓе кои се во можност и сакаат да донираат тоа да го направат на бројот 143-467 А1 оператор и 143-130 Т мобиле.
Жиро сметка 200002785092704 Стопанска банка ад Скопје