Џет-Сет
19. February 2016 - 21:56

Анѓелка ја предизвика Севе - Драга Северина, како што...

Откако минатата недела сними видео во Зоо со мало лавче и го предизивика Жељко Јоксимовиќ, популарната актерка од хит серијата „Андрија и Анѓелка“ во нова акција. Овој пат ја предизвика Северина која заедно со Жељко ќе учествуваат на Music Week Festival.
 
Анѓелка на својот Инстаграм профил објави духовито видео со дел од песната на Северина „Узбуна“.
 
- Драга Северина, како што гледаш твојата песна буквално не спаси, и ручекот и мене. Нема врска, сега барем се навежбав за твојот настап. Те предизвикувам тебе и Игор да покажете која сцена од „Андрија и Анѓелка“ најдобро го опишува вашиот брачен живот, пишува актерката.