Џет-Сет
15. October 2017 - 15:17

Анета од група „Молика“ и Цеца на едно место

Анета од група Молика и српската пејачка Цеца објавија заедничка фотографија и добија многу позитивни коментари

Цеца во Швајцарија имаше хуманитарен концерт а гостика и била и Анета од група Молика.

Анета објави фотографија а фановите и упатија многу позитивни коментари.