Џет-Сет
12. February 2017 - 10:47

Aна Бекута пукна од љубомора: Ги избрка сите жени од кабинетот на Мрка

Ана Бекута е подготвена на се за љубовта на Милутин Мркоњиќ Мрка, па за да биде сигурна дека е само нејзин, пејачката го „исчисти“ неговиот кабиент од згодните девојки.

Така, Бекута избркала три негови колешки од канцеларијата на Мрка додека бил министер за сообраќај во 2012 година! На Ана и сметале згодните девојки, па јавно се пофали дека ги отстранила сите препреки.

Во емисијата „Прес претрес“ која се снимаше во станот на Бекута, на крајот кога водителот ги праша што направиле за љубовта Мрка одговри:

Јас ја напуштив функцијата министер, а Ана дополни: Јас му го исчистив кабинетот од нуклеарен отпад.