Живот
20. April 2017 - 10:39

Американец починал спокојно откако го излажале дека Трамп е сменет

Седумдесет и петгодишниот Мајкл Елиот починал спокоен и мирен во својот дом во западната американска сојузна држава Орегон, дури откако неговата сопруга „го уверила“ дека Доналд Трамп повеќе не е претседател на САД, објави локален весник.

Неговата поранешна сопруга и најдобра пријателка Тереза Елиот му ја соопштила лажната, но за него „радосна“ вест, па така му овозможила мирен вечен сон.

- Откако го слушна тоа, тој лесно зеде воздух за последен пат и неговиот земен живот згасна, се вели во некрологот со неговата слика објавен во весникот.