Александар си оди од „Македонија“: Пристигна кранот за егзекуција | Сител Телевизија
Македонија
21. March 2018 - 23:01

Александар си оди од „Македонија“: Пристигна кранот за егзекуција

На социјалните мрежи се појавија фотографии од кранот кој пристигнал од Бугарија за со него да се дислоцира споменикот наречен „Воин на коњ“ од плоштадот „Македонија“.

Граѓаните велат дека овој кран ќе го тргне споменикот пред утрешната посета на Грчкиот министер за надворешни работи Никос Коѕијас.