Џет-Сет
19. February 2020 - 15:46

Ал Пачино остана без партнерката бидејќи бил многу стар

Израелската актерка Митал Дохан (40) се пожали и ги напушти Ал Пачино, кој ја толкуваше главната улога во легендарната филсмак трилогија „Кум“ и многу други мафијашки филмови, изјавувајќи дека 79-годишниот актер е престар.

- Разликата во годините си го направи своето. Се обидов да не обрнувам внимание, но тој навистина е стар. Многу го сакав, но тоа не можеше да продолжи, изјави Дохан.

Покрај тоа, вели таа, Ал Пачино не сакал да троши пари. За целиот период во кој биле заедно, тој и подарил само букет цвеќе.

Ал Пачино имал многубројни врски, но никогаш не се оженил. Актерот има три деца. Заработката од филмовите во кои глумел изнесува околу 180 милиони долари.