Живот
10. September 2015 - 13:05

„Акција“ среде бел ден - Девојка се самозадоволува додека момчето ја снима

Шокантна снимка се појави на Интернет мрежата на која се гледа како девојка се самозадоволува.
 
Очигледно им било досадно, па овие дечко и девојка нашле начин да се забавуваат.
 
Среде бел ден, во кафуле девојката почнува да се самозадоволува, додека момчето ја снима.
 
Сето тоа го следел и снимил дечко кој седел во кафулето од спротивната страна, а според информациите настанот се случил во Бејрут, Либан.
 
Погледнете го видеото...