Живот
9. April 2021 - 16:07

Ајкула плива во плитките води во Грција

Несекојдневна сцена ни доаѓа од соседството, односно од познатото летувалиште во Грција. Во плитките води во Заливот Коринт во Грција, пар снимил несекојдневна глетка - ајкула како плива. Снимката била објавена на Фејсбук, а како што се наведува, настанала во Порто Гермено.

Според наводите на корисниците на Фејсбук, станува збор за вид на ајкула која не е опасна за луѓе.