Џет-Сет
22. February 2016 - 20:34

Адам Левин има рецепт за среќен брак

Адам Левин жените ги привлекува како магнет, но знае и да ги задржи и тоа благодарејќи на едноставениот „трик“.

Популарниот пејач на групата Марон 5 во летото 2014 се ожени со Бехати Принсло, ангел на брендот Викторија Сикрет со која ужива во среќен брак.

Тајната на неговиот успех, Адам ја откри на победникот на 9-тото издание на шоуто „The Voice“, Џордан Смит.

Џордан неодамна ја побара својата девока и во заедничко интервју за People.com  познатиот Адам беше прашан, кој е рецетот за среќен брак.

- Јас ви честитам за влегувањет во брачниот живот. Слушај ја својата жена. Таа секогаш е во прво. Дури и кога не мислиш дека е во прво, потруди се да мисли дека е. Верувај ми.