Бизнис
24. September 2015 - 19:37

9 чекори до заработка на светските берзи [БЕСПЛАТНА Е-КНИГА]

Комерцијален оглас

Дали знаевте дека една четвртина од светските милијардери своето богатство го имаат стекнато токму на тргување на берза? Најпознат пример е Џорџ Сорош, кој во само еден ден заработи скоро 2 милијарди долари тргувајќи со Британската фунта.

Сепак ако сакате да заработите поголема количина на пари за брзо време, тогаш тргувањето на светската берза не е решение, освен ако не сте спремни повеке да ризикувате.

Но ако сакате да остварите стабилен и константен прилив на пари во својот буџет, а при тоа да не ви е потребно полно работно време, тогаш ова може  да е за вас.

Низ правилна стратегија на тргување и придржувајќи се на 9 чекори наведени во оваа е-книга, можете да остварите константен прилив тргувајќи на глобалните финансиски пазари.

Својот бесплатен примерок на оваа е-книга, која содржи 9 чекори за профитабилно тргување можете да ја превземете овде.