Живот
8. May 2017 - 15:53

5 годишно девојче го видела безживотното тело на својата мајка во базенот и почнала да трча - тоа што го снимиле камерите е неверојатно

 
Траси Андрвалд и нејзината петогодишна ќерка Алисон решиле да избегаат од жештината и отишле да го проведат денот на базен кај нивен познаник. Но никој не приметл дека мајката претрпела напад и во бесознание плутала во водата, Надзорните камери снимле што се случувало.
 
Петогодишната Алисон уште на две години научила да плива и со својата сила успеала да ја донесе мајката на работ од базенот и да и ја држи главата над површината над водата. Потоа истрчала и ги повикала постарите од куќата да дојдат во помош. 
 
“Едноставно ми го спаси животот “- изјавила Траси. “Подолго да останев во водата, веројатно се би се завршило многу полошо.“