Македонија
30. November 2023 - 19:58

30 Министерски совет на ОБСЕ во Скопје

30-от Министерски совет на ОБСЕ се одржува во Скопје. Откако Блинкен, Камерон и Борел си заминаа синоќа, Лавров го доби најголемото внимание денеска. Но, и други земји побараа еднаков третман на попладневните сесии.