Живот
19. February 2017 - 21:32

Зошто мажите сакаат орален секс?

Мажите се правдаат дека не се добри во оралниот секс и затоа го избегнуваат. Но доколку сакате да ја задоволите партнерката, можете да научите.
Погледнете што признаа 6 мажи пред Men’sHealth за тоа што им дава задоволство при правење на орална љубов:
 
“За мене тоа е многу задоволство и сметам дека е секси. Ми се допаѓа идејата да правам нешто со јазикот што на нејзе и носи задоволство и се возбудува, кога ја слушам и тоа го изразува низ гласови. Уште поголемо би требало да го чувствувам од фактот дека и давам нешто што таа не може да си направи сама “, Вил Д.
 
“Се чувствувам навистина голем, бидејќи мојата девојка може да заврши само со орален секс. И кога ќе доби свот оргазам, правиме неверојатен секс “, Хенри Г.
 
“Не знам дали ќе ми поверувате, но чувствувам неизменета еуфорија. Го обожавам вкусот и мирисот … ме возбудува “, Колин А.
 
“Имам цел, како да сум на мисија секој пат кога ќе направи орална љубов на нов човек. Чувството е одлично, ме исполнува со ентузијазам, бидејќи е како една авантура. Секогаш се обидувам да дознаам што тоа нејзе и се допаѓа “, Дастин С.
 
“Се чувствувам многу близок со жената на која и правам орална љубов. Има многу голема доза интимност. Треба да се чувствувате удобно со некого, за да сакаш да му ги лижеш интимните делови “, Карлос С.
 
“Нејзините реакции ме тераат да се чувствувам како Супермен. Го обожавам вкусот и фактот дека и давам нешто што не може сама да си даде. Мислам дека затоа и ние мажите преферираме фелацио пред тоа да се прави рачно “, Еван Х.