Џет-Сет
15. July 2015 - 15:36

Зои Кравиц си најде ново момче кое личи на нејзиниот татко Лени

Ќерката на популарниот пејач Лени Кравиц, Зои на Инстраграм го претстави нејзиното ново момче.

Неговото вистинско име е Џорџ Луис Помалдиот, а уметничкото Твин Шадо.

Но, она што предизвика медиумско внимание е фактот што тој многу личи на Лени Кравиц на помлади години.

Таблидите посочуваат дека многу е чудна ситуацијата што ќерката на Лени избрала момче кое личи на нејзиниот татко.

Од друга страна Зои е „копија“ на нејзината мајка, актерката Лиза Бонет, па нејзините фотографии со Твин Шадо, потсетуваат на некои минати времиња  кога Лени и Лиза беа една од најславните двојки.

Твин Шадо го освои срцето на Зои по актерите Крис Пајн и Пен Беџли и пејачот Дрејк.