Македонија
25. April 2018 - 18:45

Змија се шеташе низ центарот на Скопје

Покрај убавините кои ни ги носи топлото време, можноста за пријатни прошетки по парковите низ градот, носи и работи од кои многу граѓани се плашат.

Денеска на социјалните мрежи се појави фотографија од змија која се шетала низ центарот на Скопје.

Погледнете ја фотографијата од змијата.

ФОТО: Фејсбук