Македонија
3. May 2018 - 8:47

Змија од преку два метра на Северна на „Филип Втори“

На вчерашниот натпревар меѓу Вардар и Скопје, во Првата фудбалска лига на Македонија, забележана е неверојатна слика. Во подножјето на северната трибина од арената „Филип Втори“ нашле змија и тоа не каква било туку долга сигурно два метра. 

Погледнете во продолжение... 

 

Извор: Спорт 1