Џет-Сет
17. October 2016 - 11:52

Злобната тетка во хит серијата Парампарче нема да ја познаете - Долги нозе и деколте боли глава

Таа ја глуми злобната тетка во хит серијата на Сител, Парампарче. Нурсел изгледа сосема непрепознатливо во реалноста.