Македонија
18. July 2015 - 18:07

Жолта алертна фаза во охридско-преспанскиот регион, од утре во жолто цела Македонија!

Гостин во вестите на Сител во 16 часот д-р Наталија Самоилова, раководител на смена во Итната помош во Скопје.