Живот
2. August 2017 - 14:36

Жмурки од пеколот: Дете (7) се заглави во машината за перење алишта

Сцена како од хорор филм!

Седумгодишно дете од Харков во Украина си играло дома жмурка со браќата и сестрите и помислил дека машината за перење за алишта е иделано место за скривање.

Детето тргнало да се крие во пералната, но се заглавило и не можело да се мрдне ни напред ни назад. Детето почнало да паничи, па дошле родителите да го извадат, но не можеле никако да го извлечат детето, па повикале пожарникари.

Четворица пожарникари дошле на самото место, а правата работа што ја направиле била вклучување на фен за коса. Детето, имено им се пожалило дека нема воздух, па со фенот направиле да се чувствува поугодно.

Набрзо потоа почнало спасувањето. И детето и машината ги намачкале со вазелин па го извлекле. Детето било заробено таму само 20 минути, а му се чинело како да е цела вечност.

Видеото од спасувањето е предупредување за сите родители и деца: