Џет-Сет
19. December 2017 - 11:31

Животна драма на познатата водителка: Секогаш се плашев од ракот, тоа ме снајде

Познатата српска водителка Ана Михајловски во септември оваа година се соочи со најтешката битка во својот живот откако и беше дијагностициран рак.
 
-Пред се сакам да нагласам дека во мојот случај јас не сакам себе си да се ставам во прв план, бидејќи тоа би било навреда за сите жени кои преживуваат многу поголеми проблеми и живеат со нив. Не сум човек кој прави прегледи на себе, па поради тоа упатувам совети жените редовно да го прават тоа за да бидат во тек со своето здравје. Јас сосема случајно направив преглед и веднаш заминав на лекар, вели Михајловски.
 
Таа додава дека тоа и бил најголем страв.