Џет-Сет
24. September 2015 - 14:52

Животна драма: Легендарниот глумец Бата Живоиновиќ по цели ноќи...

Српскиот легендарен глумец Велимир Бата Живоиновиќ најмногу тагувал по своите деца, ќерката Јелена и синот Миљко. Посебно му недостасува Миљко кој го нема видено осум години.
 
Неговиот син е во странство, затоа што е поврзан со случајот „банкрот мафија“, обвинет и осуден на казна, а потоа и ослободен на почетокот од оваа година.
 
Иако редовно комуницираат преку телефон, Бата премногу страда за неговиот син. 
 
Често се будел навечер повикувајќи го синот, дури и во ходниците на ВМА каде глумецот престојувал некој период можело да се слушне како викал по својот син, по цела ноќ.