Македонија
16. December 2018 - 13:36

ЖИВО: Протестен марш на ВМРО-ДПМНЕ во Велес

ВМРО-ДПМНЕ денес одржува протестен марш во Велес.

На протестот ќе се обрати лидерот на партијата Христијан Мицкоски.

Следете во живо: