Џет-Сет
15. јуни 2016 - 16:01

Жените во транс: Ова се првите фотографии на најубавиот затвореник на светот

Џереми Микс во затвор завршил поради поседување на оружје, а ширум светот стана популарен откако на социјалните мрежи се рашири негова фотографија која настанала во просториите на полицијата во Калифорнија. Тоа беше доволно да се стекне со светска популарност, а милион луѓе го коментираат неговиот секси изглед.
 
Микс пред три месеци излегол од затвор, а модните агенции веднаш му понудиле договори. Вработил менаџер Џим Џордан па набрзо почнал да живее живот на модел. Прифатил понуда од ангецијата Блазе и потпишал договор вреден 30.000 долари пренесува Елит Деили.