Живот
12. April 2016 - 15:24

Жените ги привлекуваат ќелави момчиња - Еве зошто!

Додека губењето на косата, со губењето на либидото е кошмар за секој маж, кога станува збор за овој „проблем“, жените сепак имаат малку поинакво мислење.
 
Анкетата спроведена кај жени кои биле во врска, живеат или се во брак со ќелави мажи или пак им се допаѓаат истите, ги открија најчестите причини зошто жените ги привлекуваат ќелавите мажи. Избрани се најинтересните одговори од анкетата, а се и досата забавни.
 
– Ќелавиот маж е навистина вистински маж. Така барем знам дека не сум во вркса со дете.
 
– Нивото на хигиена кај ќелавите мажи е многу виско. Секогаш се уредни, редовно се бричат и имаат поголемо разбирање за женската навика на депилација.
 
– Никогаш не го крадат шампонот.
 
– Ќелавите мажи се многу секси, а најдобар пример за тоа се Џејсон Статхам, Брус Вилис и Вин Дизел.
 
– Капите и шеширите се најдобри пријатели на ќелавите мажи, што ни дава поширок избор за супер поклон.
 
– Мажите кои ја прифатиле својата ќелавост и ја претвориле во секси оружје се сигурни во себе. Има ли нешто попривлечно од самоуверен маж?