Живот
25. March 2017 - 19:34

Жената која беше избодена 32 пати од поранешното момче, се омажи со нејзиниот спасител

Жената која беше избодена 32 пати од страна на бившото момче пред пет години се омажи за човекот кој и го спаси животот.

Кога Мелиса Дом Хил била избодена 32 пати од страна на нејзиното поранешно момче во 2012 година, Камерон Хил бил докторот од Итната медицинска помош кој го носел нејзиното крваво тело од амбулантското возилото кон хеликоптер за да и го спаси животот.

q1

По скоро две години откако тие се свршени, парот конечно ја круниса нивната врска со брак.

q2

Мелиса Дом изјави дека со Камерон ги поминала најлошите и најдобрите денови.

На сега веќе брачните другари им биле потребни 10 месеци откако се случил инцидентот за да си ги разменат броевите.

q3

Тие случајно се сретнале во црква, во која Мелиса држела говор за семејно насилство.

Набрзо потоа тие излегле и на првиот состанок, а Мелина изјавила дека уште тогаш знаела оти тој е човекот со кој сака да го продолжи животот.