Живот
13. January 2016 - 14:39

Жена пронашла змија под фрижидер, но тоа не е она што ја шокирало најмногу!

Бремена жена од Австралија пронашла змија под фрижидерот во кујната, која таму се населила и извела 15 јајца!
 
Таа веднаш го побарала Роли Барел кој работи како „фаќач на змии“. Тој и рекол дека змијата ја откриле во последен момент, бидејќи наскоро требало да се изведат малите змии.
 
- За мене е лесно да фатам змија, бидејќи тоа го работам во последните 40 години, - изјавил Роли.
 
Тој ја сместил змијата на безбедно место и ја нахранил со глувци и вода бидејќи била исцрпена поради несење јајца.
 
Инаку жената пронашла источна кафеава змија која е една од најпознатите отровни во светот.
 
Погледнете го видеото...