Живот
13. February 2017 - 23:44

Жена паркира автомобил - Ќе ве натера да плачете од смеење

Сите сигурно сме имале прилика да погледнеме како некој се мачи за паркирањето, но оваа жена го има првото место во оваа категорија.
 
Нејзиното паркирање ќе ве натера да плачете од смеење.
 
Погледнете: