Бизарно но вистинито
15. August 2017 - 11:42

Жена го фатила сопругот како има секс со друг маж, но тоа не е најлошото што се случило!

Неверојатна приказна се шири овие денови низ Хрватска.

Имено, жената го фатила сопругот во прељуба со друг маж, а ситуацијата да биде уште побизарна мажите наводно биле кумови.

Но, приказната станува уште подобра. Кoга сопругата на едниот од нив стигнала дома и видела што се случува, викнала и се онесвестила, додека двајцата во занес на страсти останале „заглавени“.

Од шокот и стресот кој го доживеале поради неочекуваното влегување на сопругата, пенисот на еднот од нив се заглавил во анусот на другиот маж, што во медицинскиот свет  познато е како „penis captivus".

Неугодната ситуација е уште потешка за сфаќање со оглед на тоа дека двајцата мажи се семејни луѓе, оженети и имаат деца.