Македонија
13. December 2017 - 10:18

Жена (49) побегнала од старечки дом во Прилеп

Вчера во 10 часот во Полициската станица Прилеп вработена во старечки дом Прилеп пријавила дека нивната штитеничка К.А.(49) на 10.12.2017 година се оддалечила до домот во непознат правец.

Се преземаат мерки за нејзино пронаоѓање.