Живот
4. December 2015 - 17:27

Желно ја чека операцијата: Ова дете има јазик три пати поголем од останатите луѓе!

На детето Тенгу од Кина му е констатиран тумор на јазикот, поради кој овој орган му три пати поголем од останатите, здрави луѓе. ПОради оваа болест, детето има проблем да јде и борува.

 
Него на јазикот по раѓањето му констатирана бенингна циста која со текот на времето се зголемувала толку многу што сега му прави проблем при обавување на секојдневните работи.
 
Тенгу со години чека за операција, а тој момент дојде.
 
Моментално е во болница во Кина и секој ден ја чека операцијата која ќе му ја смени иднината.