Македонија
19. April 2017 - 8:36

Жбогар во Неготино во рамки на кампањата „Еу за вас“

Евроамбасадорот Самуел Жбогар денеска ќе престојува во Неготино како дел од кампањата „Еу за вас“.

Во Неготино, тој ќе се сретне со градоначалникот  Ванчо Апостолов. со кого заедно ќе посетат проекти финансирани од ЕУ.